Auton koneellinen kiillotus, eli myllytys Ylöjärvellä 10 min. ajomatkan päässä Tampereelta!

SaRahtek Oy antaa autollesi parasta pesuhuoltoa! Meiltä sekä auton käsinpesusta että sisäpesu! Puhdasta ulkoasua ei voita mikään, ja raikkaat sisätilat tekevät jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen kokemuksen. Anna autollesi ansaitsemaansa hoitoa ja varmista, että se loistaa ja tuntuu aina parhaalta mahdolliselta.

Auton Koneellinen Kiillotus (Myllytys)

Auton koneellinen kiillotus, usein kutsuttu myllytykseksi, on tehokas tapa saada autosi pinta kiiltämään kuin uusi. SaRahtek Oy:n tarjoama myllytyspalvelu tarjoaa lukuisia etuja:

  1. Syvempi Kiilto: Koneellinen kiillotus poistaa pinttyneet epäpuhtaudet ja naarmut, palauttaen auton alkuperäisen kiillon.

  2. Parempi Suojakerros: Kiillotuksen avulla luodaan suojakerros, joka auttaa suojaamaan autosi maalipintaa tulevilta vaurioilta ja sään vaikutuksilta.

  3. Pidempi Ikä: Säännöllinen kiillotus auttaa säilyttämään autosi ulkonäön ja arvon pidempään, mikä on erityisen tärkeää auton jälleenmyynnin kannalta.

Koneellinen kiillotus sisältää:

Täydellinen sisäpesu sisältää Premiumpesun, sisäpuhdistuksen, ovienvälien pesun, lattiaverhoilun pesun, penkkien pesun, ikkunoiden pesun ja pintojen ja kiillotuksen.

Hinta alkaen 180€

Keraaminen Pinnoite

Keraaminen pinnoite on loistava lisä auton kiillotuskäsittelyyn, tarjoten lisäsuojaa ja pitkäkestoista kiiltoa. Tässä muutamia syitä, miksi keraaminen pinnoite kannattaa harkita:

  1. Kestävä Suojakerros: Keraaminen pinnoite muodostaa kestävän suojakerroksen auton maalipinnalle, suojaten sitä naarmuilta, liialta kulumiselta ja UV-säteilyltä.

  2. Helppo Puhdistettavuus: Pinnoite tekee auton pinnasta likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa ja ylläpitoa.

  3. Pitkäkestoinen Kiilto: Keraaminen pinnoite antaa autolle syvän ja kestävän kiillon, joka säilyy pitkään ja tekee autostasi näyttävän aina uudelta.

Keraaminen pinnoite käsittely:

Keraaminen pinnoitus sisältää aina Premium-pesun ja koneellisen kiillotuksen.

Hinta alkaen 690€